Nieuws

Inkopen voor resultaat

In Impact sprak Glenn van der Burg met Ruben Koekoek, mede-oprichter van Social Finance NL, en Carly Relou van Impact Centre Erasmus. Ze spraken over de inkopen op basis van resultaten en hoe de overheid omgaat met Social Impact Bonds. 

 

Folkert van der Molen van Duurzaam-Ondernemen.nl verzorgde de Impact Update.

 

In het programma Impact delen ondernemers en duurzaamheidsexperts hun visie en aanpak op business impact. Impact richt zich op managers, ondernemers en professionals die geloven in de positieve impact van organisaties op vraagstukken als energie, voeding, eenzaamheid en biodiversiteit. Hoe zorg je voor impact? Wat betekent dat voor de samenleving en hoe zien de nieuwe circulaire businessmodellen eruit? Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit de wetenschap in vogelvlucht.

 

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum, Impact Centre Erasmus en hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam-ondernemen.nl.

 

Impact is elke tweede vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

 

Ga terug