Nieuws

esmee pater

Vrouwen Aan De Top!

In Goed Idee spraken twee veelbelovende vrouwen uit ondernemersland. De één heeft plannen om als eerste in Nederland een revolutionair schoonheidsproduct te importeren, de ander zoekt het succes in een baanbrekende recensiesite. 

Bij New Business Radio houden we van een aantal zaken. Twee daarvan zijn innovatie en vrouwen in het bedrijfsleven. Als je dat kan combineren is het helemaal mooi! 

Botox in een flesje

Joris Reer sprak in het programma Goed Idee met Kathy Arts. Deze 36-jarige moeder van twee kinderen wil de schoonheids-markt betreden met een revolutionair product: botox in een flesje! Je smeert het voor een avondje stappen onder je ogen.. En weg zijn de wallen! Waarom dit nog niet in Nederland verkrijgbaar is en wat haar verdienmodel is. 

De tripadvisor van de arbeidsmarkt

Compleet iets anders is het project van Esmée Pater. Ze speelt in op de trend van dit moment: recensie-websites. Je kan alles recenseren: van 5-sterrenrestaurants tot bowlingcentra en van hotels tot lunchrooms. Maar je kan nog géén werkgevers recenseren.. Hoe goed is de koffie bij je mogelijk nieuwe baas? En hoe zijn je toekomstige collega's? Via haar website jobsome.nl komen werkzoekenden er gemakkelijk achter. Esmée is genomineerd voor de Marie Claire Starters Award 2015 en zit al bij de laatste 3! 

Koen van Huijgevoort

Het vaste ingrediënt kan ook niet ontbreken. Ondernemer Koen van Huijgevoort kwam praten over succesvolle gewoontes voor succesvolle ondernemers. Dit alles hoorde je vanmiddag vanaf 16:00 uur op New Business Radio!

Goed Idee!

Elke donderdagmiddag neemt Joris Reer je mee naar jong talent op de zakelijke markt. Van startups die net hun eerste vleugels hebben uitgeslagen, tot spannende plannen die wachten op financiering. 

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt en luister op donderdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur naar Een Goed Idee! Ken je iemand met een goed idee? Geef hem of haar dan vandaag nog op via info@newbusinessradio.nl.

Luister live