Nieuws

Marketing Report

Marketing Report stond deze maand in het teken van de coronacrisis. Peter Wybenga en Bas Vlugt gingen met verschillende gasten in gesprek over het thema hoe kunnen we ons op een positieve manier door de coronacrisis slaan? 

 

Peter en Bas spraken tijdens de uitzending met René Zeedijk van mediabureau ZIGT, Sander Schimmelpenninck van Quote, Saskia Maas van Boom Chicago, Joris van Heukelom van MakerStreet, Diederik Breijer van MORGENFRISK, bladendokter Carolien Vader, Marianne Wesselink van Pinkcube, Angela Hordijk van Logitech for Business, Inge Ligthart van Dawn en acteur/trouwambtenaar Dirk Zeelenberg.

 

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand tussen 18:30 en 20:00 uur, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

 

Marketing Report is elke derde dinsdag van de maand, tussen 18:30 en 20:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (o.a. via Apple Podcast en Spotify) en op de portal www.marketingreport.nl.

 

Dit programma is een initiatief van Media Meetings & Magazines en mediabureau ZIGT. Marketing Report wordt mede mogelijk gemaakt door Logitech for Business.

 

Ga terug