Nieuws

Britain in lockdown

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers spraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks onder meer over het nieuwe pakket maatregelen, kregen we insights van Lennard van Otterloo over hoe het in Groot-Brittannië gaat en hoorde je Carlo van der Weg over geld naar het MKB.

 

#21 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers spraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks over het nieuwe pakket maatregelen, hoe het gaat in de reisbranche en de nieuwe sporters voor ondernemers.

 

#22 In deze De Corona Update voor Ondernemers sprak Ron Lemmens met Lennard van Otterloo over de huidige situatie in het Verenigd Koninkrijk.

 

#23 In deze De Corona Update voor Ondernemers hoorde je Carlo van der Weg van Credion over geld naar het MKB, sprak men over zzp'ers in het grensgebied en werd er gepraat over wat thuiswerken psychisch met je doet.

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers. 


Door de weeks worden om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

 

 

Ga terug