Nieuws

Gaan we door of niet?

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over over de grote vraag van vandaag: Gaan de maatregelen vanavond verlengd worden of niet? Daarnaast werd er uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe NOW-regeling en de huurverlaging voor horecaondernemers.

 

#38 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers van 09:00 uur hoorde je alles over over de grote vraag van vandaag: Gaan de maatregelen vanavond verlengd worden of niet? Daarnaast beantwoordde Thomas Hendriks van De Ondernemer meer vragen over de TOGS-regeling en heerst er toch onrust binnen de zzp-gemeenschap.

 

#39 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers van 12:00 uur werd er uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe NOW-regeling. Ron Lemmens en Thomas Hendriks van De Ondernemer namen samen het reilen en zeilen van de regeling door.

 

#40 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers van 17:00 uur hoorde je alles over reacties vanuit Den Haag, boze taxichauffeurs omdat ze niet binnen de € 4000,- regeling vallen en Horeca Nederland over verhuurders van horecapanden en de huurverlaging voor nu.

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.


Doordeweeks worden om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

 

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

 

 

Ga terug