Nieuws

Reizen in het Coronatijdperk

Kunnen we deze zomer wel op vakantie? Hoe bereidt de reisbranche zich voor op het vakantieseizoen? Robert van den Ham van De Ondernemer vroeg het aan Frank Oostdam van ANVR, Léon Dijkstra van Eden Hotels en Judith Eyck van Vakanties.nl in 'De Ondernemer'.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham of Thomas Hendriks om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Apple Podcasts, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer of Thomas Hendriks, director of Branded Content bij De Ondernemer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

 

Ga terug