Nieuws

Work smart play hard

Hoe gaat VodafoneZiggo om met de ontwikkelingen op de zakelijke markt op het gebied van smarter working, Internet of Things en 5G? Thomas Hendriks besprak het in De Ondernemer met John van Vianen van Vodafone. Daarnaast kwamen ook de Brexit, Bidroom en We Love HEMA aan bod.

 

Ook ging Thomas Hendriks in gesprek met Brexit-expert Lennard van Otterloo, Michael Ros van Bidroom en hoorde je Sabien Duetz van We Love HEMA.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham of Thomas Hendriks om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Apple Podcasts, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer of Thomas Hendriks, director of Branded Content bij De Ondernemer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

 

 

Ga terug