Nieuws

Strijden voor eerlijke koffie

De koffie industrie is er één met een dubieus verleden. De laatste jaren wordt er hard gewerkt om de werk- en leefomstandigheden van de koffieboeren te verbeteren. Maarten van Keulen van Circular Coffee Collective schoof bij Robert Denneman aan in een Business Update.

 

Hoe gaat men in de industrie om met zeer actuele thema’s als slavernij en ‘Black Lives Matter’? 

 

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? De insteek is positief, maar ook realistisch.

 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

 

Ga terug