Nieuws

Eerste grote event na lockdown live op New Business Radio!

Op New Business Radio vond op woensdag 1 juli vanaf 00:00 uur de aftrap plaats van het allereerste grote event van Nederland na de lockdown. Vanuit de Kromhouthal in Amsterdam Noord werden de Cross Media Awards 2020 uitgereikt!

 

In de Kromhouthal worden, geheel volledig volgens de laatste veiligheidsprotocollen met betrekking tot COVID-19, de Cross Media Awards 2020 uitgereikt aan de inzenders van de beste crossmedia cases van het jaar. New Business Radio was er de gehele dag bij en deed live verslag!

 

Organisatoren Bas Vlugt en Peter Wybenga: "Dit is het eerste grote netwerk event na de lock-down en de enige prijs in media- en marketingcommunicatie die sinds de lockdown doorgang vindt in een real live event. Wij weten vanuit het netwerk dat de behoefte om elkaar weer te zien en om te netwerken zeer groot is. We bevinden ons als industrie in een nieuwe tijd en mensen staan te popelen om met elkaar bij te praten en nieuwe ideeën uit te wisselen. Daarvoor zijn de Cross Media Awards 2020 een perfecte gelegenheid."

 

Kijk hier voor het volledige programma van de Cross Media Awards 2020!

 

 

Ga terug