Nieuws

Kick-off De Ondernemer

Het nieuwe seizoen van De Ondernemer is begonnen. Robert van den Ham ging samen met Thomas Hendriks en Joni Hendrix in gesprek met top gasten zoals Ali B en houdt 'column royal' Nico Dijkshoorn zijn troonrede.

 

Tijdens het eerste uur trapten Robert van den Ham en Thomas Hendriks de seizoensopener af met marcom-specialist Thijs van Dijk, Joni Hendrix, Lars Schotanus van De Radiofabriek en mediaman Tonie Broekhuijsen.

 

Daarna spraken ze met Ralph van Dam over MKB Doorgaan, met Lennard van Otterloo over de no deal Brexit, met Petra Lubbers van Tom Orrow over digitalisering van hulp-passen en met Patrick Wessels over het veranderend consumentengedrag.

 

Het tweede uur ging van start met de troonrede van columnist Nico Dijkshoorn. Robert van den Ham en Joni Hendrix spraken daarna met Martin Hersman over thuiswerken en vitaliteit. Ook te gast waren rapper Ali B. en Gerard van den Broek over de samenwerking tussen De Ondernemer en IkWilGroeien.nl en Ed Bindels, CEO & founder van Apple premium reseller Amac en tegenwoordig ook eigenaar van restaurant Liemès Food District.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 12:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Apple Podcasts, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt afwisselend gepresenteerd door Robert van den Ham, Thomas Hendriks en Joni Hendrix. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

 

Ga terug