Nieuws

De Ondernemer

Robert van den Ham ging tijdens deze speciale uitzending van De Ondernemer in gesprek met Jan Meerman van INretail en consumentenpsycholoog Patrick Wessels over de huidige situatie en hoorde je Lennard van Otterloo over Brexit.

 

Aansluitend hoorde je Eldert Kuiken met zijn podcast over circulaire economie. Te gast waren Ine Stultjens van Auping, Tom van Aken van Avantium en Emmo Meijer, boegbeeld van de Topsector Chemie. 

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Apple Podcasts, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt afwisselend gepresenteerd door Robert van den Ham, Thomas Hendriks en Joni Hendrix. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

 

Ga terug