Nieuws

Groeiversnellers met Ron Simpson

De allereerste Groeiversnellers special op New Business Radio gemist? Martine Hauwert ging voor deze aflevering, samen met co-presentator Stephan de Graaf, in gesprek met ondernemer Ron Simpson, onder meer bekend van The Avocado Show.

 

De eerste gast in Groeiversnellers was Ron Simpson. Hij is een van de eigenaren van The Avocado Show, betrokken bij de oprichting van Omroep Zwart, succesvol DJ geweest, voormalig reclameman, heeft een boek geschreven en is inmiddels professioneel spreker.

 

In Groeiversnellers staan top ondernemers en top marketeers centraal. Daarbij spreken we iedere keer een nieuwe gast om persoonlijke verhalen, praktijk ervaringen en praktische tips te delen die allemaal met groei te maken hebben en waarbij marketing een cruciaal onderdeel is.

 

Deze specials op New Business Radio worden gemaakt in samenwerking met Pixelfarm, een marketingbureau voor merken die online willen groeien. De presentatie is in handen van Martine Hauwert en Stephan de Graaf van Pixelfarm.

 

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

 

Ga terug