Nieuws

Ennatuurlijk Aardwarmte

Onuitputtelijke warmte uit de aarde

Vrijdag om 10:00 uur is Alexander van Noort van Ennatuurlijk Aardwarmte te gast in Let's Talk Business.

Ennatuurlijk Aardwarmte, een dochteronderneming van Warmtebedrijf Ennatuurlijk en een toonaangevende speler in aardwarmte, is begonnen met een ambitieus project in Middenmeer. Nu is de eerste stap gezet met de aanleg van drie nieuwe aardwarmteputten, waarmee de eerste generatie putten uit 2012 zullen worden vervangen.

Deze operatie, die naar verwachting in december voltooid zal zijn, vormt een technische uitdaging van formaat, vooral omdat de warmtelevering aan klanten tijdens de werkzaamheden ononderbroken moet doorgaan. Met de nieuwe putten in volle productie voor het volgende stookseizoen, zal Ennatuurlijk Aardwarmte een cruciale rol spelen in het versnellen van de energietransitie door het beschikbaar maken van onuitputtelijke warmtebronnen uit de aarde voor Nederland. Ron Lemmens gaat over het project in gesprek met Alexander van Noort,

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter.

Voor internationaal opererende bedrijven is er ook Let's Talk Business International. Deze uitzendingen zijn Engels- of anderstalig.

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl.

Let's Talk Business hoor je elke werkdag tussen 10:00 en 11:00 uur op New Business Radio.

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door E-Expansion en Baaz.nl.

Luister live