Nieuws

Recyclebare tent

Recyclebare One Night (s)tent!

In het programma Goed Idee was er aandacht voor milieuvriendelijk ondernemen. En dat is het helemaal 2015! Dit keer aandacht voor een recyclebare festivaltent. Het idee is simpel. Je bestelt een tent via Devin's website, haalt hem op op de festivalcamping en levert hem na het festival weer in.

Nadat je de tent hebt ingeleverd maakt Devin er weer een nieuwe tent van voor een volgend festival. Hij is nog op zoek naar de juiste financiering en doet dat met behulp van crowdfunding.

Ook spraken we met ondernemer Bas Hilhorst. Hij is zijn eigen groothandel in unieke gadgets begonnen. Het levende bewijs dat je niet perse een ingewikkeld concept moet hebben om succesvol te zijn met je eigen zaak. 

Elke donderdagmiddag neemt Joris Reer je mee naar jong talent op de zakelijke markt. Van startups die net hun eerste vleugels hebben uitgeslagen, tot spannende plannen die wachten op financiering. 

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt en luister op donderdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur naar Goed Idee! Ken je iemand met een goed idee? Geef hem of haar dan vandaag nog op via info@newbusinessradio.nl.

Luister live