Nieuws

picnic

Goed Idee bezorgservice!

Deze week stond Goed Idee helemaal in het teken van de bezorgservice. Twee nieuwe ondernemingen die op innovatieve wijze zorgen dat je niet meer de deur uit hoeft.

Blent Service
Je kent het vast wel. Je gaat op bezoek bij opa en oma en na een gezellig hapje moet de afwas gedaan worden. Maar opa vergeet telkens om afwasmiddel in huis te halen! Blent Service is er speciaal voor hulpbehoevenden en zorgt er voor dat deze mensen nooit meer hoeven te denken aan schoonmaak- en verzorgingsmiddelen. Ze zijn nog op zoek naar investeerders, dus zeker de moeite waard om even naar te luisteren! 

Picnic
Veelbesproken deze week: de nieuwe supermarkt van Nederland. Het idee is eenvoudig: je bestelt alle producten die je nodig denkt te hebben en Picnic komt het de volgende dag gratis thuisbezorgen. Naast deze gratis bezorgservice zegt Picnic ook nog eens de goedkoopste te zijn! Goedkoper dus dan je vertrouwde kruidenier om de hoek. In september gaan ze van start in Amersfoort, maar wanneer gaan ze de rest van Nederland veroveren? Luister het gesprek hier terug!

Starterstips

Elke week is ondernemer en businesscoach Koen van Huijgevoort te gast. Hij vertelt uit eigen ervaring waar je allemaal op moet letten bij het starten van een eigen onderneming. Deze week stond het contact met klanten centraal!

Goed Idee

Elke donderdagmiddag neemt Joris Reer je mee naar jong talent op de zakelijke markt. Van startups die net hun eerste vleugels hebben uitgeslagen, tot spannende plannen die wachten op financiering. 

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt en luister op donderdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur naar Een Goed Idee! Ken je iemand met een goed idee? Geef hem of haar dan vandaag nog op via info@newbusinessradio.nl.

Luister live