Nieuws

barabara

Je eigen bierviltje, het kan!

Wat is er nou mooier dan je logo op een bierviltje? Kunstenaar en onderneemster Barbara del Court König was te gast in Goed Idee! Met haar gepersonaliseerde bierviltjes wil ze de creatieve markt bestormen. 

Barbara ontwikkelt speciaal voor andere bedrijven bierviltjes. Hierop kan je logo, boodschap of iets anders moois komen te staan. Super mooi visitekaartje voor in je kantine, of voor bij een partner op kantoor. En het mooiste is: ze maakt ze ook nog eens helemaal gratis... Je gokt het al, er zitten wel wat haken en ogen aan. Allereerst moet je wel een maatschappelijke onderneming zijn. Voor grote banken die investeren in wapens maakt ze dan ook geen viltjes. Daarnaast moet je met een sponsor aankomen die de viltjes wil betalen. 

Freelink.nl
Ook spreekt Joris met Sjors Heijnen van Freelink.nl. Een nieuwe website speciaal voor freelancers. Volgens Heijnen was er nog niet een dergelijk portal waar freelancers toekomstige opdrachtgevers kunnen ontmoeten. Hij en zijn team zijn druk bezig met het financieren van het project via crowdfunding. 

Ondernemerstips van Koen van Huijgevoort

Natuurlijk kan ondernemerscoach Koen niet ontbreken. Deze week geeft hij je 4 zinnige tips om goed gevonden te worden op internet! 

Goed Idee

Elke donderdagmiddag neemt Joris Reer je mee naar jong talent op de zakelijke markt. Van startups die net hun eerste vleugels hebben uitgeslagen, tot spannende plannen die wachten op financiering. 

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt en luister op donderdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur naar Goed Idee! Ken je iemand met een goed idee? Geef hem of haar dan vandaag nog op via info@newbusinessradio.nl.

Luister live