Nieuws

race tegen de klok

Goed -efficiënt- Idee

We kennen het allemaal: de race tegen de klok. Zeker als je net je eigen bedrijf hebt opgestart duren de dagen soms net iets te kort. Voor deze starters heeft businesscoach en ondernemer Koen van Huijgevoort deze week een aantal zinnige tips!

Ook belden we met startende ondernemer Roel Buckens. Hij is een paar jaar geleden voor de grap begonnen met het brouwen van eigen bier. Nu, een paar jaar later, kan hij de aanvraag niet meer aan. Via crowdfunding is hij geld aan het inzamelen om de productie te kunnen opkrikken naar zo'n 3000 liter bier per week. 

Somm wijnapp
Om in de bourgondische sferen te blijven kwam Martijn Kooijman ook aan de telefoon. Hij is druk bezig met de ontwikkeling van de app Somm. Gebruikers van de app kunnen invullen wat voor soort wijn ze lekker vinden. Vervolgens zoekt de app er soortgelijke wijnen bij, die je direct bij de goedkoopste wijnboer kunt bestellen! Ook Martijn is nog op zoek naar financiers. Interesse? Check z'n pagina bij Symbid!

Goed Idee!
Elke donderdagmiddag neemt Joris Reer je mee naar jong talent op de zakelijke markt. Van startups die net hun eerste vleugels hebben uitgeslagen, tot spannende plannen die wachten op financiering. 

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt en luister op donderdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur naar Goed Idee! Ken je iemand met een goed idee? Geef hem of haar dan vandaag nog op via info@newbusinessradio.nl.

Luister live