Nieuws

150816 People Power Ludo Keizer

Ontdekken in People Power

Te gast waren Bojana Duovski en Ludo Keizer, teammembers van 9/ON. In september start het eerste leiderschapsprogramma van 9/ON. Speciaal voor jonge mensen die hun potentieel willen ontdekken en benutten.

Wat is het belang van het ontdekken van het eigen leiderschap? Hoe doe je dat dan? Wat maakt dit programma anders dan een talentprogramma van een groot bedrijf?

We belden ook met Aukje Nauta van Factor5, vooraanstaand specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid. We spraken met haar over het belang van het reflecteren en schrijven van leiders over hun eigen leiderschap.

Elke maandag wordt People Power van 16:00 tot 17:00 uur live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live