New Business Radio

[Dé nieuwe zakenzender van Nederland!]

Luister Live!

Gemist?

Een programma, interview of item gemist? Luister hier terug via SoundCloud!

New Business Radio Nieuws

 

Betaalbare zorg matchen

Maandagochtend om 10:00 uur Let's Talk Business op New Business Radio. Fabienne de Vries gaat in gesprek met André Piso van Dytter, André Brand van Hilverzorg en Marjanne Boots, zelfstandig zorgverlener via Dytter. Hoe match je zorgorganisaties en zelfstandig zorgverleners?

Lees verder

People Power

Maandag vanaf 15:00 uur een bijzondere People Power. Glenn van der Burg presenteert live op de radio zijn nieuwste boek 'Hoe werkt de mens?'. Daarnaast hoor je Jeroen Busscher in People Power Change en is er een uur gereserveerd voor het thema Human Technology.

Lees verder

Word jij onze nieuwe collega in De Radiofabriek?

Ben je ondernemend ingesteld, wil je voorop lopen in de markt en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van programma's...? Dan hebben we hier misschien wel een plekkie voor je!

Lees verder

Duurzaam op vakantie

Glenn van der Burg ging tijdens deze aflevering van Impact in gesprek met Jerôme de la Chambre, manager sustainability van Landal GreenParks. Welke uitdagingen komen kijken bij duurzaamheid in de reisbranche? 

Lees verder

Groene energie is de toekomst

Een speciale uitzending op New Business Radio over energietransitie. Anna Neeltje de Boer ontving Remco Perotti van Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut, Jeroen Vanson van Greenchoice en Gert Jan Bennink van De Afvalvergroeners.

Lees verder

Young Energy Officers

Fabienne de Vries ontving tijdens Let's Talk Business met drie Young Energy Officers. Tom Covens, Lars Jacobs en Pooja Peters gingen uitgebreid met Fabienne in gesprek over hun rol en die van hun werkgevers in de energietransitie.

Lees verder